Mols is meer dan enkel onze naam. Het staat symbool voor wat we dagelijks willen bereiken. Niet alleen als werkgever, maar ook als aannemer en zelfs als individu.

M

Mobiliteit en Infrastructuur van Morgen

De rode draad van Mols is mobiliteit en infrastructuur. We werken aan de mobiliteit van morgen met de bouw van fietsostrades, viaducten, … We gaan voor de lange termijn. Hoogwaardige kwalitatieve infrastructuur waar nog jarenlang  trots op kan worden teruggekeken.

O

Organisatie waarvan elke collega deel uitmaakt

Als familiebedrijf houden we van een persoonlijke aanpak. We hebben korte communicatiekanalen en we luisteren graag naar het advies van onze collega’s. Of het nu gaat over het verbeteren van de projecten of de werksfeer, wij luisteren naar elk idee.

L

Luisteren, Leren en Leven

Bij ons kan je blijven groeien en dit zowel op privé als professioneel vlak. Zo bieden wij diverse interne en externe opleidingen aan. Luisteren wij naar jouw ideeën en zo creëren wij samen een leuke werksfeer.

S

Safety Our Priority

Veiligheid is altijd prioriteit nummer één. We organiseren jaarlijks verschillende veiligheidsopleidingen, investeren in nieuw materiaal en steken onze koppen bij elkaar om risico’s te vermijden. Beter voorkomen dan genezen.