Glijbekisting Glijbekisting Glijbekisting Glijbekisting Glijbekisting Glijbekisting Glijbekisting Glijbekisting Glijbekisting Glijbekisting Glijbekisting Glijbekisting Glijbekisting Glijbekisting Glijbekisting

glijbekisting 01.jpg

glijbekisting 02.jpg

glijbekisting 03.jpg

glijbekisting 04.jpg

glijbekisting 05.jpg

glijbekisting 06.jpg

glijbekisting 07.jpg

glijbekisting 08.jpg

glijbekisting 09.jpg

glijbekisting 10.jpg

glijbekisting 11.jpg

glijbekisting 12.jpg

glijbekisting 13.jpg

glijbekisting 14.jpg

glijbekisting 15.jpg

Glijbekisting

Eén van de belangrijkste activiteiten van Mols Contractors is wegenbouw d.m.v. ‘glijbekisting’.

Voor de uitvoering van grootschalige projecten beschikt Mols Contractors over een glijbekistingsmachine waarmee 2,5 meter per minuut rijbaan kan worden aangelegd, eventueel met twee soorten beton ineens en dat op een breedte van 18 meter. Zo kunnen de rijvakken, de greppels en de fietspaden tegelijkertijd worden aangelegd. Ook kan er ineens een onderlaag in gerecycleerd beton mee worden aangelegd, met daarop een nieuwe bovenlaag, of een onderlaag in zachte kalksteen met grove korrel en daarop een toplaag in harde granulaten.

Mols Contractors biedt een breed gamma aan glijbekisting aan. Van boordstenen en jerseys tot rijwegen. Desgewenst kan er in eigen atelier ook een speciale vorm samengesteld worden in overleg. Tot slot kan u ook bij Mols Contractors terecht voor het behandelen van speciale oppervlakten, zoals het polieren en chemisch uitwassen van zowel gewone als gekleurde beton.